Cts 03 2025 Published in Güncel

İFTAR SOFRAMIZDA RAMAZAN'IN BEREKETİNİ BİRLİKTE YAŞADIK!

Mübarek Ramazan-ı Şerifin sevincini paylaşmak üzere muhabbet ile hazırlanan KARARINDA iftar programlarımız tamamlandı.

Birlik ve beraberliğin en güzel şekilde yaşandığı bu mübarek Ramazan ayında, düzenlediğimiz kararında iftar programlarına katılarak soframızı, muhabbetimizi ve dualarımızı paylaşan tüm gönül dostlarımıza en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Programların gerçekleşmesinde emeği geçen İrfan Yaşam Derneği, Betül Hanımlar Dostluk ve Çevre Derneği, Konya Erdemli Spor Kulübü ve Nadide Spor Kulübü yönetici, gönüllülerine ve çalışanlarına şükranlarımızı sunuyoruz.

İftarların ikram edilmesinde maddi katkı sağlayan hayırseverlerimizin desteğiyle sevgi, dayanışma ve paylaşmanın en güzel örneklerini yaşadık. Sofralarımız bereketlendi, gönüllerimiz ısındı ve kardeşlik bağlarımız daha da güçlendi. Kararında iftar programlarımız 17 gün sürdü ve 3600 misafirimize ikramda bulunuldu.

Bu güzel birlikteliğimize vesile olan herkese teşekkür ediyor, sağlık, huzur ve bereket dolu nice Ramazanlara hep birlikte ulaşmayı temenni ediyoruz.

İrfan Yaşam Derneği
Birlikte, Sevgiyle